Regisztrálj69448regisztrált tag
Baba-mama torna 2. (együtt a gyerekkel)
Vissza
33 perc, Közepes, Baba-mama torna, kb. 200-250 kalRegisztráció
A teljes edzés lejátszásához regisztrálj és vásárolj bérletet vagy krediteket!

Edző

Andrejszki Heni

Eszközök

szék, labda, szőnyeg

Helyettesítő eszköz

szék, labda, törölköző
A videó lejátszásához kreditvásárlás szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.A videó megtekintése 1 kredit levonásával jár.
Videó letöltése...
Tipp: A baba-mama torna segít az anyukáknak újra formába lendülni, mégpedig úgy, hogy közben a gyereket is bevonjuk a mozgásba, ezzel még jobban erősítve a baba és a mama közötti egyébként is szoros kapcsolatot.
Ismerd meg ezt az edzéstípust: Baba-mama torna
A szülés után elkezdett babás torna részben növeli a bensőséges kapcsolatot anya és gyermeke között, részben viszont mindkettőjük számára fizikai és mentális tréning is. Segít a szülés utáni regenerációban, a fizikai és a mentális kondíció visszaszerzésében, valamint pozitív hatással van a baba fejlődésére, mozgásérzékelésére és az idegrendszerének, értelmi képességeinek fejlődésére.