72.727regisztrált tag
HírekVissza
Legjobb barátnőnk: Miss Kollagén!

Figyelted már valaha irigykedve a barátodat, férjedet, hogy ehet bármit, mozoghat bármit, vagy éppen semmit, mégsem narancsbőrös sem a lába, sem a feneke? Ismerem az érzést, és valahol bántja is a lelkem ez a fokú „igazságtalanság”…  

Persze a természet nagyon bölcs, tudta ő, hogy mit miért csinál, így ennek az időnként bosszantó ténynek is megvan a maga, alapos oka.

A nők alapvetően gyengébb kötőszövettel vannak ellátva, de ez nem azért van így, hogy nekünk örök harcunk legyen az egyenetlen bőrfelszínnel, hanem azért, hogy babavárás idején a testünk könnyebben tudjon alkalmazkodni a változásokhoz. Hiszen, ha ezt a bőr nem tudná lekövetni, akkor lennénk igazán nagy bajban! Tehát innen nézve nem is akkora tragédia ez a különbség a nemek között, még ha ez a tükörbe nézve nem is mindig vigasztal.

 

 

De ekkora feneket kerítettek a narancsbőr témának régen is, mint most? Vagy néhány évtizeddel ezelőtt még nem is léteztek a gödröcskés combok, fenekek? Valószínűleg kevésbé, mint a mi mozgásszegény, modern világunkban, amikor ráadásul a boltok polcai is telítve vannak mindenféle félkész, tartósított étellel. Ezek mind-mind befolyásolják a bőröd állapotát, de ha ezzel tisztában vagy, akkor az azt jelenti, hogy tehetsz is ellene, oda is figyelhetsz rá!

Plusz bevethetsz egyéb, nagyon hasznos trükköket, mint a fokozott vízfogyasztás, vagy például az extra kollagénbevitel.

 

Miért kell pótolni a kollagént, ha úgyis termeli a szervezet?

Nos, a válasz igen egyszerű. Miért fogy el idővel a pigment a hajadból, és leszel egyre őszebb, ahogy idősödsz? A kor előrehaladtával a kollagéntermelés is csökken, így a kötőszöveteid (még inkább) meggyengülnek, a bőröd előbb-utóbb ráncosodni, öregedni kezd, veszít a rugalmasságából, ellenállóképességéből.

Ezt hivatottak megakadályozni, minél tovább kitolni a különböző kollagénkészítmények. Ami nagyon fontos, hogy a krém alapú változatokkal nem sokra mész, hiába kenegeted vele magad rendületlenül. A kollagén kis részecskéi ugyanis nagyobbak a bőrsejteknél, így nem tudnak behatolni a megfelelő rétegekbe, ahol valóban kifejthetnék a hatásukat. Egy típust tehát kizártunk, de a választás még ezek után sem tűnhet egyszerűnek, mert annyi mindent kapni a szépségipar piacán. Azonban a döntést megkönnyítendő, hoztam egy valóban hatékony tippet!

 

 

Kérsz egy finom koktélt?

A kérdés nyilvánvalóan költői, mert egyrészt ki ne szürcsölgetne egy jó koktélt most a tengerparton, másrészt amiről itt szó esik, azok nem az alkoholos frissítők, hanem a Collagen Cocktail termékek. Ez a termékcsalád 2018 szeptemberében elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. Az elismerés pedig annak köszönhető, hogy a Collagen Cocktail kiváló minőségű, tiszta német kollagén-peptidet tartalmaz. A kollagén peptid pedig a sima kollagénnel szemben gyorsabban, hatékonyabban szívódik fel, a szervezet számára fokozottabban hasznosul.

És ez meg fog látszódni a bőröd minőségén, a hajad és a körmöd erősségén/hosszán, a kötőszöveteid állapotán, sőt, még az ízületeid egészségén is! A még látványosabb eredmény érdekében a Collagen Cocktail termékek ráadásul hialuronsavval, elasztinnal, C- és A vitaminnal, biotinnal, valamint cinkkel is dúsítva vannak.

 

Csodarecept nincs, de hatékony módszerek vannak!

A csodát, mint általában, hiába várja az ember lánya, sokkal biztosabb eredményeket érhetsz el, ha teszel is a kitűzött céljaidért. Mozogj rendszeresen, hadd frissüljön fel a vérkeringésed, az anyagcseréd, igyál sok vizet, hogy belülről tudd hidratálni magad, és próbáld ki bármelyik ízesített Collagen Cocktailt annak érdekében, hogy a bőröd is azt tükrözze, aki valójában vagy:

A bombaformában lévő, aktív, magabiztos Nőt!

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél